Skip to main content

Kaikille avoin kohtaamispaikka

Kohtaamispaikka Kiesin toiminta on pääasiassa maksutonta, osallistumiseen ei tarvita yhdistyksen jäsenyyttä. Kiesiin voi tulla milloin vain aukioloaikojen puitteissa tai varata ajan tutustumiselle, jolloin työntekijä on vastassa ja esittelee toimintaa.
Työntekijöihin saa yhteyden puhelimitse, tekstiviestitse, WhatsAppilla tai sähköpostitse. Vastaamme mielellämme kysymyksiin ja kaikki toiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita tutustumaan kohtaamispaikkaan.

Yhteistä tekemistä ideoidaan ja suunnitellaan porukalla. Osallistua voi aina halutessaan. Joihinkin tapahtumiin kerätään etukäteen ilmoittautumiset pääasiassa tarjoilujen vuoksi.

Kiesin työntekijät tukevat ja auttavat, mikäli tarvitset neuvoja. Halutessasi sinulla on mahdollisuus keskustella työntekijän kanssa myös luottamuksellisesti kahden kesken ja jakaa iloisia sekä mieltä painavia asioita.

Kiesi täydentää Kaarinan alueen mielenterveyspalveluita matalalla kynnyksellä ja toimii päihteettömänä kohtaamispaikkana. Toiminta on avointa kaikille asuinkunnasta riippumatta. Osallistuminen ei edellytä asiakkuutta mielenterveyspalveluissa tai todettua sairautta tai häiriötä.

"Ei tarvitse jäädä kotiin, on paikka mihin tulla."
Vapaaehtoistyö Kiesissä

Vapaaehtoistyö Kiesissä

Vapaaehtoistyö Kiesissä voi olla erilaisten toimintojen ohjaamista, asiantuntijuuden jakamista tai vaikkapa esiintymistä. Voit esittää ideasi meille, niin pohditaan yhdessä. Vapaaehtoistyö on luonteeltaan yleishyödyllistä toimintaa, josta ei saa rahallista korvausta. Vapaaehtoistyöhön liittyvistä asioista voi tiedustella Kiesin työntekijöiltä.

Vapaaehtoistyötä voi tehdä joustavasti itsensä näköisesti ja omiin aikatauluihin sopivalla tavalla. Voit sitoutua pidemmäksi aikaa tai osallistua vain yhteen tiettyyn tilaisuuteen tai tapahtumaan.

"Kävelylle on mukava lähteä yhdessä."
Opintoihin liittyvä työssäoppiminen

Opintoihin liittyvä työssäoppiminen

Opintoihin liittyviä harjoitteluja, teemapäiviä ja projekteja on mahdollista toteuttaa ympäri vuoden.

Arvioimme mahdollisuudet toteutukselle aina tilannekohtaisesti. Mikäli haluat tiedustella asiaa, otathan rohkeasti yhteyttä Kiesin työntekijöihin. Vastaamme mielellämme kysymyksiin ja voimme myös yhdessä ideoida tapaa oppimistyön toteutukselle.

"Täällä jutellaan mun kanssa."
Yhteistyö ja yhteiskehittäminen

Yhteistyö ja yhteiskehittäminen

Kiesi on avoin yhteistyölle ja yhteiselle kehittämiselle mielenterveys- sekä muiden alojen toimijoiden kanssa.

Yhteistyö voi olla esimerkiksi tapahtumien järjestämistä, asiantuntijaosaamisen vaihtoa, ideoiden ja ajatusten jakamista tai laajemmin mielenterveysteemaan liittyvää yhteiskehittämistä.

Ota yhteyttä vaikka kauempaakin ja kerro ideasi tai toiveesi.

"Kiesissä on helppo olla, ei tarvitse jännittää."